+387 61 499 941 vantourismbih@gmail.com

Grad Konjic zbog svog specificnog geografskog položaja, prekrasnih prirodnih ljepota i bogatog kulturno -historijskog naslijeđa nalazi se u sredistu turističke ponude Bosne i Hercegovine, te je kao takav nezaobilazna destinacija za sve one koji žele da dožive istinski odmor i uživanje. Upravo je ovaj grad sjedište i dom Turističke agencije VAN.

Dragi posjetioci istinsko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam sve mogućnosti za Vaš odmor iz snova. Bosna i Hercegovina je pravo mjesto za takvo što. Ljubazni ljudi, izuzetna gastronomska ponuda, čista i netaknuta priroda učini će da se zaista osjećate ugodno. Bez obzira da li je riječ o posjetama historijskim jezgrima Sarajeva, Mostara, Konjica, Jajca ili Travnika, vodopadima Kravice, izvoru Bune, jezerima poput Boračkog ili Prokoškog, na svakom mjestu, sigurni smo dočekati će Vas ljudi otovrenog srca i dosta drugih pozitivnih iznenađenja.

Agencija VAN će Vas sa zadovoljstvom upoznati sa svim čarima Bosne i Hercegovine, a Vaš boravak učiniti nezaboravnim.

Mi nastojimo upoznati naše klijente sa svim mogućnostima odmora i prilagoditi se njihovim mogućnostima i željama. Svi Vi koji želiti posjetiti našu zemlju imate mogućnosti da pored tipskih aranžmana koje mi nudimo, odaberete smještaj, sadržaj i sve druge aktivnnosti za vrijeme odmora, a mi smo tu da sve to realiziramo. Beskompromisni smo kada je u pitanju očuvanje kvaliteta usluga.

Agencija VAN nudi Vam hotelski, apartmanski ili privatni smještaj, prijevoz, organizaciju različitih tipova individualnih ili grupnih putovanja i sve druge vrste eventa.

Zatvori menu